Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Οδοιπορικό 10 εως 19/10/2010 (μέρος 2 από 4)

Η επόμενη συνάντηση ήταν τη Τετάρτη (13/10) στην βραδιά με τα μικρού μήκους animation. Κόσμος δεν ήρθε και πολύς και κρίμα γιατί χάσανε/χάσατε!!! Οι επιλογές των animation πιστεύω ότι ήταν πολύ καλές και ιδιαίτερες καθώς γνωρίσαμε διάφορες μορφές και τεχνοτροπίες animation. 3d animation, animation με γκραφιτι στους τοίχους, stop motion animation με χαρτί, με πλαστελίνη, animation στην άμμο και αν ξεχνάω κάτι παρακαλώ να μου θυμήσετε οι υπόλοιποι! Στο τέλος όπως σχεδόν μετά από καθε προβολή, τις τελευταίες ειδικά, ξεκίνησε μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα. Τώρα από τα animation πως φτάσαμε στην ισορροπία του σύμπαντος και στα κλειστα συστήματα αυτομάτου ελέγχου ένας θεός ξέρει... Μπόρει ούτε κι αυτός! Παραθέτω κάτω και την λίστα που μοιράστηκε την εν λόγω βραδιά με τα animation που προβλήθηκαν.
Εννοείται όποιος θέλει μπορεί να τα δανειστεί κι από τον χώρο ή να τα ψάξει στο internet. Ορίστε και 2 απ' αυτά που ξεχωρίσαμε:


Δεν υπάρχουν σχόλια: