Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

Μαθήματα επεξεργασίας εικόνας (4) 18/4/2011


Στο μάθημα αυτής της Δευτέρας στις 20.00 θα μάθουμε πως μετατρέπει κανείς μία ασπρόμαυρη φωτογραφία σε έγχρωμη! Επομένως όποιος θα συμμετέχει ας φέρει μία φωτογραφία της επιλογής του. Αν φέρετε κάποια φωτογραφία που την έχετε εκτυπωμένη ασπρόμαυρη καλό θα είναι να εχετε φροντίσει να την περάσετε με ένα σκάνερ ψηφιακά σε ένα φλασάκι.

Κατά τα άλλα να πούμε για μία τελευταία φορά ότι όποιος επιθυμεί να συμμετέχει ,στα μαθήματα επεξεργασίας εικόνας, ακόμα είναι νωρίς και θα μπορέσει εύκολα να μπει στο κλίμα και να αναπληρώσει. Εννοείται η είσοδος και η συμμετοχή είναι ελεύθερη και θα χαρούμε πολύ να συμπεριληφθούν και άλλα άτομα στην ομάδα - παρέα του  photoshop.

Τέλος, μετά και από το τελευταίο μάθημα συναποφασίσαμε τελικά να καθιερωθούν οι Δευτέρες για το μάθημα. Οπότε κάθε Δευτέρα στις 20.00 θα είμαστε εκεί. Εξαιρείται βέβαια η Δευτέρα του Πάσχα όπου εκτός του ότι είναι εορταστική ημέρα, το βραδάκι στις 20.00 έχουμε συλλογικό φαγοπότι με τίτλο "Ταξίδι στο Μεξικό"!!! Τα λέμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: