Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

"Κλείνουμε και σας περιμένουμε" (Νέα ταινία μικρού μήκους)

Η νέα αυθόρμητη ταινία μικρού μήκους του Ταξιδι χωρις χαρτη είναι γεγονός.
Χρειάστηκε μόνον μισή ώρα για να καταφέρουμε το απραγματοποίητο. Χρειάστηκαν μόνον 2 χέρια και κάτι λογαριασμοί... Απλήρωτοι. Αυτή η ταινία δεν έχει στόχο την οικονομική ενίσχυση. Είναι μία αλληγορία, μία παραβολή... Πραγματεύεται το αβάσταχτο βάρος των χρεών. Ξεκινά έναν βουβό πόλεμο με τις "καταχρεωμένες" ΔΕΚΟ που καταδυναστεύουν τις τσέπες μας. Η τρομακτική ερμηνεία του κουτιού ενίσχυσης, κρύβει τον πόνο και την ελπίδα. Την θλίψη και την ευτυχία συνάμα. Παρακολουθήστε το καινούριο αλληγορικό ταινιάκι μικρού μήκους... μόλις 5 λεπτά είναι ικανά να σας κάνουν να αναζητήσετε το κλειδί...






Το βιντεάκι δημιουργήθηκε στα πλαίσια του εορτασμού του ενός χρόνου ταξίδι χωρίς χάρτη!!!Ο νοών νοείτω!

Ενάντια σε όλους τους λογαριασμούς!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα!
Ξέχασες την κάμεραγουμαν νομίζω φιλαράκι όπως και το βλέμμα της αυθόρμητης σκηνοθεσίας! Νομίζω ότι ο ρόλος που έπαιξαν ήταν καθοριστικός.
Θεωρώ ότι το πλάνο στο 2.16 συμβολίζει την σύγχρονη κοινωνία. Είναι μία ματιά στον Άνθρωπο. Στον απελπισμένο Άνθρωπο.
Ο τίτλος επίσης βαρυσήμαντος.

vagg

Ανώνυμος είπε...

pesta re sy...!! ta xeria ths kamera-woman den paiksan dld? xexe
:P
kataplhktikh empneush, gia ton xrono kai eidika thn wra pou egine pantws...!