Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Ελάτε αύριο για καλοκαιρινά κοσμήματα...

Μπορεί να έχουν αλλάξει οι ρυθμοί μας λόγω καλοκαιριού αλλά κάποιοι βρισκόμαστε δυστυχώς... εδώ!
Αν ξεμείνατε κι εσείς στην Αθήνα, κι έχετε όρεξη για δημιουργία και παρέα, ελάτε αύριο το βραδάκι να δημιουργήσουμε κοσμήματα από βοτσαλάκια, κοχύλια κι ό, τι άλλο καλοκαιρινό απόκτημα έχουμε. Εμείς βάζουμε τα υλικά, εσείς την παρέα και φαντασία!

Φτιάχνουμε κολιέ από πράσινα γυαλάκια (ξέρετε...από αυτά που βρίσκουμε στην παραλία!) και σύρμα, ή βοτσαλάκια και σύρμα, βραχιολάκια από μαλλιά πλεξίματος και χάντρες (όπως αυτά που κάναμε όταν ήμασταν μικρά...).

Το ραντεβού είναι αύριο Τρίτη 02/08 στις 20:00 στον πεζόδρομο της Αριστοβούλου. 

Η συμμετοχή όπως πάντα ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια: