Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Σάββατο 26/11 στις 19.00: Βραδιά κλασικής κιθάρας


Μετά την λήξη της έκθεσης φωτογραφίας σήμερα Παρασκευή 25/11, η κλασική μουσική βρίσκει χώρο σε ένα στέκι γειτονιάς. Το κοινωνικό – πολιτιστικό στέκι Ταξίδι Χωρίς Χάρτη θέλοντας να προωθήσει την μουσική πολυμορφία φιλοξενεί μία βραδιά κλασικής κιθάρας. Ένα ταξίδι στις διάφορες περιόδους (από την Αναγέννηση ως τον Μοντερνισμό) μέσα από 9 διαφορετικούς συνθέτες.
Ελπίζουμε το μουσικό αυτό ταξίδι να συνοδεύτει με μία ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με τους συνθέτες, τις περιόδους,τις κοινωνικοπολιτικές συνθήκες της κάθε περιόδου και πως επηρέασαν την μουσική. Η εκδήλωση έχει κι έναν διερευνητικό χαρακτήρα εφόσον κι εμείς (οι περισσότεροι) που το διοργανώνουμε δεν γνωρίζουμε και πολλά για το θέμα, επομένως θα έχει ίσως ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον η κουβέντα αν ψαχτείτε και έρθετε κι εσείς διαβασμένοι... χεχε!

Ο χώρος μας (ως γνωστόν) είναι μικρούλης γι' αυτό είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο 6978285134 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: