Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

τελευταία μέρα της έκθεσης "Φωτογραφικό οδοιπορικό στα ελληνικά βουνά"

Μέσα σε ένα όμορφο και ταξιδιάρικο κλίμα που ελπίζουμε να έχουμε δημιουργήσει σας ενημερώνουμε οτι, την Παρασκευή  25/11 και ώρα 18.00-21.00 θα λειτουργήσει για τελευταία μέρα η έκθεση φωτογραφίας "Φωτογραφικό οδοιπορικό στα ελληνικά βουνά".
Όσοι δεν ήρθατε ακόμη, αλλά και όσοι ήρθατε, θα χαρούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: “Η οικειοποίηση της φύσης μέσω των πεζοπορικών διαδρομών. H εκμετάλλευση και η εμπορευματοποίηση της απ’ τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Ο ρόλος των ορειβατικών συλλόγων και καταφυγίων”, μετά τις 21.00. Φυσικά λίγο πριν την κουβέντα θα μάθουμε όλοι μας ποιές είναι οι "ομορφότερες" φωτογραφίες όπως θα προκύψει από το "παιχνιδο-quiz", (αυτοί που έχουν έρθει ξέρουν...και αυτοί που θα έρθουν την Παρασκευή θα μάθουν...)


Όπως πάντα είσοδος ελεύθερη.

Λίγες φωτογραφίες για να πάρετε μία μικρή γεύση:
ο χώρος

το λεύκωμα και φυσικά το "παιχνιδο-quiz" μας

χαλαρή κουβεντούλα

νοητά ταξίδια μέσα από φωτογραφίες και πεζοπορικές εμπειρίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: