Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Λίγα νέα...

Μετά την πολύ ωραία κουβέντα που έγινε την προηγούμενη Παρασκευή σχετικά με τη σχέση της τέχνης με την πολιτική και τον πολιτιστικό ακτιβισμό ο κύκλος των εκδηλώσεων για την πολιτιστική ανατροπή κλείνει και με ένα πρόταγμα. Προβολή ταινίας λοιπόν αύριο 27 Απριλίου στις 21.00 : 1:26:54 μια αυτοοργανωμένη παραγωγή από την ομάδα Alle Zussamen και με αφορμή την ταινία κουβέντα για τα αυτοοργανωμένα εγχειρήματα τέχνης που αντιτίθενται στο πολιτισμό του χρήματος και του θεάματος.

Επίσης να ενημερώσουμε ότι η συνέλευση για τον μήνα Μάιο θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 18.00. Η συνέλευση είναι ανοιχτή για να συμμετέχει ενεργά όποιος ενδιαφέρεται για το εγχείρημα του Ταξίδι Χωρίς Χάρτη.

1 σχόλιο:

taxidixwrisxarti είπε...

Είχε σταλεί ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο ποστ από κάποιον ανώνυμο. Το σχόλιο διαγράφηκε από την στιγμή που ειρωνεύεται με άσχημο τρόπο προηγούμενους αναγνώστες που είχαν σχολιάσει σε άλλα ποστ. Καλύτερα αν κάποιος θέλει να πει κάτι να το πει ξεκάθαρα ή να σχολιάσει στο συγκεκριμένο ποστ.