Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

Τρίτη 28/8 : Γιορτή πίτας Γεια και χαρά σε όλους και όλες!

Οι περισσότεροι πλέον έχουν επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές τους όπως και οι περισσότεροι από εμάς και έτσι είπαμε να ανταμώσουμε για πρώτη φορά για τη νέα σεζόν. Να πούμε το "καλό χειμώνα" με μία γιορτούλα!

Εκεί στα μέρη που έτυχε να βρεθούν κάποιοι από εμάς, στο Ανατολικό Ζαγόρι, στο Βρυσοχώρι, στους πρόποδες της Τύμφης με την υπέροχη θέα, κάθε χρόνο στα τέλη του Αυγούστου διοργανώνουν μια γιορτή πίτας. Επειδή λοιπόν δυστυχώς εμείς είμαστε εδώ και δεν μπορέσαμε να παρευρεθούμε στην γιορτή αυτή είπαμε να κάνουμε τη δικιά μας μικρή γιορτή πίτας στο Ταξίδι Χωρίς Χάρτη ελπίζοντας να έρθουν παλιοί και νέοι φίλοι και γείτονες να γνωριστούμε, να κουβεντιάσουμε και να κάνουμε την αρχή στο στέκι για τη νέα σεζόν με ... πολλές πίτες!

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν την Τρίτη 28/8 στις 21.00 να πιούμε και να δοκιμάσουμε όλοι μαζί πίτες γλυκές είτε αλμυρές - παραδοσιακές ή και πιο περίεργες! Όποιος θέλει λοιπόν φέρνει το ταψάκι του, το κρασάκι του και την καλή του διάθεση και τα λέμε στον γνωστό πεζόδρομο!


Δεν υπάρχουν σχόλια: