Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

3/9/2012 : Συνέλευση Σεπτέμβρη 2012

Η πρώτη συνάντηση για τη φετινή σεζόν πραγματοποιήθηκε. Με ωραίες συζητήσεις, κέφι για όσα έπονται και έχουμε όρεξη να κάνουμε και πολύ φαγητό εννοείται. Θα ανέβουν φωτογραφίες και περαιτέρω σχολιασμός μία από τις επόμενες μέρες. Κατά τα άλλα αφού υπάρχει η όρεξη, καιρός να οργανωθούμε κιόλας. Η συνέλευση λοιπόν είναι η αμέσως επόμενη συνάντηση μας. Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3/9/2012 στις 19.00 το απόγευμα (Όποιος θέλει να παρευρεθεί αλλά δεν προλαβαίνει μπορεί να έρθει και αργότερα καθώς η συνέλευση θα κρατήσει σίγουρα πάνω από δύο ώρες). Οι θεματικές*** της συνέλευσης θα είναι οι εξής:

1. Η συνέχιση ή μη των παλιών εργαστηρίων και οι εκκρεμότητες από την περσινή χρονιά
2. Η οργάνωση μας για την φετινή σεζόν όσον αφορά την απεύθυνση και σε άλλο κόσμο
3. Πρακτικά και θεωρητικά θέματα σχετικά με τη βιωσιμότητα του στεκιού
4. Στόχοι και όνειρα για το εγχείρημα
5. Η αντιμετώπιση για τις οικονομικές δυσκολίες
6. Προτάσεις - Ιδέες για νέες εκδηλώσεις - εργαστήρια - πρωτοβουλίες σχετικά με τη νέα σεζόν γενικότερα αλλά και τον Σεπτέμβρη ειδικότερα

Υπενθυμίζουμε ότι η συνέλευση είναι πάντα ανοιχτή για να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν καινούρια άτομα, να συζητήσουμε και να συνδιαμορφώσουμε τον τρόπο λειτουργίας του στεκιού. Τα λέμε λοιπόν τη Δευτέρα!

***Η αναφορά είναι ενδεικτική για να έχουμε μία σχετική εικόνα. Η θεματολογία μπορεί να διευρυνθεί κατά τη διάρκεια της συνέλευσης και σύμφωνα με τους συμμετέχοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: