Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκλειστικό ρεπορτάζ από την πρώτη πανελλήνια βραδιά πίτας του Ταξίδι Χωρίς Χάρτη



Εστέφθη με επιτυχία η πρώτη πανελλήνια βραδιά πίτας που έλαβε χώρα και χώρο στο πολιτιστικό, κοινωνικό στέκι Ταξίδι Χωρίς Χάρτη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο πεζόδρομο του στεκιού με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν.
Παρευρέθηκαν και συμμετείχαν με τις πίτες τους, άνθρωποι των γραμμάτων, των τεχνών και των γύρω περιοχών.
Η βραδιά αυτή επιβίβασε τους συμμετέχοντες σε ένα ταξίδι γεύσεων και εικόνων από πολλά μέρη της Ελλάδας.
Ύστερα από μια μεγάλη και ανελέητη γαστρονομική μάχη, όλες οι πίτες θριάμβευσαν με την παρουσία τους αλλά και με την απουσία τους, αφού τελικά δεν έμεινε ούτε ψίχουλο στο τραπέζι!
Για όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν στη βραδιά πίτας, παραθέτουμε ένα πλούσιο  φωτογραφικό ρεπορτάζ, με αποκλειστικές εικόνες από τις μαχόμενες πίτες.







Μετά το πέρας του λουκούλειου γεύματος παλιοί και νέοι συνταξιδιώτες, αντάλλαξαν απόψεις και σχόλια περί των εδεσμάτων καθώς και εμπειρίες από τις καλοκαιρινές διακοπές.



Δεν υπάρχουν σχόλια: