Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόγραμμα Σεπτέμβρη - Οκτώβρη 2012

Πατήστε στην εικόνα για να μεγεθυνθεί:


Το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα δραστηριοτήτων στο Ταξίδι Χωρίς Χάρτη για το επόμενο διάστημα είναι έτοιμο. Αυτή τη φορά βγήκε πρόγραμμα για τις υπόλοιπες μέρες του Σεπτεμβρίου αλλά και για τον Οκτώβρη. 

Συνοπτικά: επιλέξαμε μετά από εκείνη την όμορφη βραδιά να ξαναασχοληθούμε με τα παραμύθια. Αυτή τη φορά λίγο πιο εντατικά. Επίσης θα γίνει ένα αφιέρωμα για να γνωρίσουμε καλύτερα την γειτονική μας χώρα. Όπως επίσης ξεκινάει για τη νέα σεζόν και το εργαστήρι χορού. Για το καθένα από αυτά θα αναρτηθούν και περισσότερες λεπτομέρειες εν καιρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: