Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης 21/9 στις 21.00

Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη λίγο πολύ για όλους μας. Η μιζέρια και η απομόνωση κυριαρχούν στο σκηνικό.

Αντίθετα σε αυτό το σκηνικό το κοινωνικό - πολιτιστικό στέκι Ταξίδι Χωρίς Χάρτη πορεύεται με οδηγό την αυτοοργάνωση και την αλληλεγγύη. Προσπαθώντας να σπάσει την απομόνωση στην γειτονιά, δομώντας έναν πυρήνα συνεύρεσης, ζύμωσης και δημιουργίας. Όλα αυτά τα έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ, ενάντια στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και στον κανιβαλισμό.

Μπορεί τα οικονομικά να έχουν ζορίσει αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Μας κόψανε το ρεύμα κι εμείς το γιορτάζουμε! Ζώντας συλλογικά όλα τα εμπόδια γίνονται μικρότερα! Ας ενισχύσουμε την αλληλεγγύη και την αυτοοργάνωση και τα εγχειρήματα που την προωθούν!


Ελάτε την Παρασκευή 21/9 στις 21.00 στο πάρτυ!
Θα υπάρχουν σουβλάκια, μπύρες και κρασί για την οικονομική ενίσχυση του στεκιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: